Yun Xie with De Wereld op zijn KopS x Muzee

Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 6 december is in Muzee Scheveningen de pop-up expositie De Wereld op zijn KopS x Muzee te zien. Deze expositie geeft een overzicht van werk van de leden van kunstenaarsvereniging Kunst op Scheveningen.

Kunst op Scheveningen, of kortweg KopS, telt ruim 70 leden, allen kunstenaars die wonen of werken op Scheveningen. Deze expositie biedt een enorme diversiteit aan werken, stijlen en disciplines en laat zien wat er achter de deuren in de vele Scheveningse ateliers zoal ontstaat. Er is van alles te zien én te koop.

Reserveer online

Reserveer uw museumtickets via  muzee.nl   Let op: vooraf reserveren is verplicht.

Muzee en de leden van Kunst op Scheveningen kunnen in deze tijd uw steun goed gebruiken.

Muzee Scheveningen Neptunusstraat 90-92 Open van 11.00 tot 17.00 uur

One Heart
Ceramic /glazed
17.5x25x10cm

One Heart
Ceramic /glazed
17.5x25x10cm

Dit bericht is geplaatst in ceramic, expositie, Figurine, Muzee Scheveningen, Sculpture, yunxie, 谢云. Bookmark de permalink.

Geef een reactie